Menu Sluiten

OVER ONS

Samen 25 jaar ervaring

ÉÉN TEAM MET INDIVIDUELE KRACHTEN

Guidooow Media bestaat uit een team van vrienden. Een team van vrienden die elkaar al jaren kennen en precies weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Samen hebben we de perfecte kennis om alles op het gebied van design en media in te kunnen vullen. Zo is ons team voorzien van goed opgeleide mensen binnen alle vakken. Van fotografie tot SEO en van social media tot animaties.  

Profielfoto 1
GUIDO VERHEULE

Guido Verheule is het contactpersoon achter Guidooow Media. Daarnaast is hij dé fotograaf en content creator.

Joeri website
JOERI SMITS

Joeri smits is onze designer en animator. Hij kan van elke idee een product maken die alle verwachtingen te buiten gaan.

jorrit-Rensen-o95o5d2hpz5pqky1k05f0w4f5fseqgocj5hj6ztw9s
JORRIT RENSEN

Jorrit Rensen is de man achter de codes. Hij bouwt websites en advertenties die precies bij de juiste mensen terecht komen.

Jason Profielfoto
JASON HORNUNG

Jason Hornung is onze cameraman. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning academy maakt hij de meest professionele beelden.

WE DESIGN BUSINESS

‘We Design Business’ Waar komt dat toch vandaan? Eigenlijk zegt het precies wat we doen. Wij ontwerpen bedrijven. Wij zetten het hele verhaal van het bedrijf op de kaart. Van vormgeving tot teksten tot websites en bedrijfsvideo’s.

De nazorg

Een video online zetten, foto’s posten en noem maar op. Echter houdt het daar niet op. Hoe ga je nu zorgen dat het materiaal bij de juiste doelgroep terecht komt? Wij zorgen daarvoor. Zo bellen wij altijd even na of het product het gewenste resultaat heeft en waar wij nog meer oplossingen kunnen bieden.

FEITJES

Wist je dat wij de camera’s en lenzen die wij gebruiken uitkiezen op basis van het concept? Elke camera en lens geeft zijn eigen beeld en kan toevoeging geven aan een verhaal.

500+

Foto's
gemiddeld per project

Zo missen wij geen moment en kunnen we de perfecte selectie maken

4k, 6k en 8K

Wij kunnen beelden opnemen tot maarliefst 8K

Dat is 16 keer zo groot als HD!

10TB

per maand gaat er 10TB aan opslag doorheen

dat is maarliefst 10.000gigabyte!

Vragen over

Wanneer iets niet gaat zoals gewenst is dat natuurlijk nooit leuk. Als u een klacht of vraag heeft kunt u deze altijd per mail naar ons toe sturen. Dit kan naar info@guidooow.nl

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Voor sponsoring van uw evenement en/of organisatie kunt u altijd contact opnemen via info@guidooow.nl

Wij hebben altijd de mogelijkheid om het beheer en/of domein van uw huidige website over te kunnen nemen. 

Heeft u een vraag met betrekking tot materiaal op onze website of één van onze klanten? Neem dan gerust contact op via info@guidooow.nl

Heeft u of uw personeel behoefte aan een training in bijvoorbeeld social media? Dat kan! Neem gerust contact op met ons via info@guidooow.nl

Heb je informatie nodig voor je spreekbeurt of verslag? Stel gerust al je vragen via info@guidooow.nl en wij kijken waarbij wij jou kunnen helpen.

Heb je overige vragen en/of opmerkingen? Twijfel niet en stel ze via info@guidooow.nl of ga naar de contactpagina voor andere mogelijkheden.

BEL

06-53873350

WAAR

Door heel Nederland

KVK: 73127515 BTW: NL00237456B37 WWW.GUIDOOOW.NL : AUTEURSRECHT GUIDOOOW MEDIA : ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING.