Menu Sluiten

Video & animatie

Leg momenten vast

Laat klanten, opdrachtgevers en personeel kennismaken met jouw via video en animatie.

Video & animatie is dé manier om in deze tijd je bedrijf te laten stralen. Of het nu een animatie is voor interne trainingen, een reclame video of korte video’s voor op je socials. Video is belangrijk. 

Wij bieden de perfecte oplossing voor video & animatie. Samen met ons team gaan wij kijken naar wat het beste bij jouw uitstraling past. Op basis daarvan maken we een plan en gaan we beginnen aan de productie van een of meerdere professionele video’s.

De video opnames beginnen meestal al vrij snel na een goede voorbereiding. Zo weten wij precies wat we nodig hebben voor de perfecte beelden.

Animatie is tegenwoordig heel handig om een wereld te creëren die volledig naar jou wens is. Makkelijker gezegd: we hebben alles in handen. Elk personage en de volledige omgeving kunnen wij bepalen en maken. Zo kunnen we dus precies bouwen naar de stijl van de video.

De montage en nabewerking is heel belangrijk. Dit is de key naar een goede video. De beelden monteren we naar het juiste platform. Daarnaast geven we met kleurcorrecties en muziek de video de juiste sfeer.

Neem direct contact op

Wil jij een bedrijfsvideo of een duidelijke en krachtige animatie? Neem dan direct contact op via 06-53873350 of ga naar de contactpagina.

Standaard
bedrijfsvideo

Maak een korte en krachtige bedrijsvideo waarin jouw bedrijf kan laten zien wat je producten en/of diensten zijn. De video wordt professioneel gemonteerd en aangeleverd voor websites en social media.

1 DAG FILMEN
INCLUSIEF GELUID
BINNEN 7 DAGEN AANGELEVERD
v.a. € 599,-

vragen &
ANTWOORDEN

Afhankelijk van de opdracht wordt een video binnen een maand aangeleverd. Een animatie kan echter vele malen langer duren. Dit wordt allemaal vooraf besproken.

Ja, achteraf kunnen er aanpassingen gemaakt worden. Deze aanpassingen zijn echter wel beperkt. Vooraf spreken we altijd af hoeveel aanpassingsrondes er zijn. 

Zeker! Sterker nog, het wordt vaak sterk aangeraden. Animatie kan videobeelden vaak goed ondersteunen met het brengen van informatie en het voorzien van de juiste huisstijl.

Gezien de huidige situatie hebben wij ons aan een aantal maatregelen te houden. Zo zijn wij altijd voorzien van mondkapjes en desinfectieflesjes. Ook zullen wij bij gezondheidsklachten zo vroeg mogelijk contact opnemen om de shoot te verplaatsen. 

Wij verwachten ook dat onze klanten en locaties het aantal aanwezige mensen zullen beperken en bij gezondheidsklachten contact met ons opnemen. Dit kan via 06-53873350 of info@guidooow.nl.

Indien dit van te voren een specifieke vraag is, kan daar rekening mee worden gehouden. Het gebeurt veel dat we verschillende versies moeten opsturen met betrekking tot social media, websites en presentatie TV’s. 

In uitzonderlijke gevallen wel. Wij adviseren altijd een professionele cameraman/vrouw in te huren. De cameraman/vrouw weet altijd precies de gewenste specificaties en shots te maken die uiteindelijk vaak een betere toevoeging hebben aan het eindresultaat.

Nee. Het is niet gebruikelijk dat de opdrachtgever de losse beelden krijgt. Vaak zijn het afwijkende bestanden die je alleen kunt openen met bepaalde software. Wel kunnen specifieke beelden in overleg, en soms tegen betaling, worden aangepast en opgestuurd.

De resolutie, filmstijl en muziek van de video wordt altijd vooraf bepaald. Op basis daarvan weten wij in welke resolutie de video moet worden opgenomen en worden aangeleverd. Wij adviseren te kijken naar het platform waarop je de video wilt gebruiken. 

BEL

06-53873350

WAAR

Door heel Nederland

KVK: 73127515 BTW: NL00237456B37 WWW.GUIDOOOW.NL : AUTEURSRECHT GUIDOOOW MEDIA : ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING.