Menu Sluiten

aan de slag

een plan op maat

Elk bedrijf is uniek. Dus elk bedrijf heeft een eigen plan nodig. Zie hier de stappen die wij nemen voor de beste resultaten! Daarnaast heb je in het volledige plan altijd contact met één iemand voor al je vragen!

Overleg en advies

Het eerste contact. Wat is er belangrijker? Dit is de plek waar wij gaan luisteren naar wat jij wilt uitstralen. Wat zijn je verwachtingen? Heb je zelf al ideeën? En, waar wil je over 5 jaar zijn? Op basis van dit soort vragen gaan wij kosteloos een advies maken. Simpel een fotograaf nodig? Neem dan contact op via +316-53873350 of info@guidooow.nl

Offerte & plan

Zodra wij een advies hebben gemaakt gaan wij deze aan jou (en je team) voorleggen. Geen gekke jargon. Duidelijk en begrijpbaar lichten wij alles toe. Zodra jullie er klaar voor zijn maken wij een offerte en een plan op om aan de slag te gaan.

Tijd voor actie

Als eenmaal het plan klaar ligt, kunnen we beginnen. Afhankelijk wat wij voor jullie gaan doen kan dit met alles te maken hebben. Analytics, fotografen, draaidagen en het invullen van je socials. We zijn eindelijk begonnen!

Analyse en nazorg

Of je nou één video hebt laten maken of je volledige online marketing uit handen hebt gegeven. Na een aantal weken nemen we altijd contact met je op. Hoe bevalt het? Heb je vragen over het resultaat of wordt een video minder vaak bekeken dan je had verwacht? Wij gaan er samen voor zitten en kijken naar de juiste oplossing.

BEL

06-53873350

WAAR

Door heel Nederland

KVK: 73127515 BTW: NL00237456B37 WWW.GUIDOOOW.NL : AUTEURSRECHT GUIDOOOW MEDIA : ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING.