Menu Sluiten

FOTOGRAFIE & NABEWERKING

Laat zien wie je bent

Foto’s visualiseert alles van jouw bedrijf voor je klanten.

Foto’s zijn dé manier om een snelle en goede indruk achter te laten van wat jij wilt laten zien. Dit kan een terugblik zijn op een evenement, je producten verkopen, of een idee geven welk team er achter jouw dienst zit.

Het is dus belangrijk dat de foto’s ook de aandacht en stijl krijgen die jij wilt uitstralen. Gericht op de platformen waar jij ze nodig hebt gaan we aan de slag om de beste foto’s te maken. Met een selectie van foto’s gaan wij aan de slag deze te optimaliseren voor het platform waar jij ze nodig hebt. Of dit nou de website, een flyer of voor social media is. 

Om te beginnen moeten de foto’s gemaakt worden. Afhankelijk van waar jij ze wilt gebruiken gaan wij met licht en kadrering aan de slag. Wij meten precies af hoe de foto’s eruit moeten komen te zien. Heb je bijvoorbeeld ruimte nodig voor tekst? Moet het een specifiek formaat zijn voor je website?  Wij passen het er allemaal op aan.

De nabewerking is naast de foto’s zelf het belangrijkste. Tijdens de nabewerking maken wij de foto naar wensen en stijl van de opdracht. Moeten de foto’s bijvoorbeeld zwart / wit zijn? Of moeten er effecten aan worden toegevoegd? Samen met jou kijken we alle opties om de foto’s tot zijn recht te laten komen.

Neem direct contact op

Heb jij een fotograaf nodig? Of heb je een vraag / advies nodig? Ga naar de contactpagina of neem direct contact op met 06-53873350

Standaard
Fotoshoot

De standaard fotoshoot heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een professionele fotograaf komt samen met zijn camera en lampen alles vastleggen wat vooraf is afgesproken. Binnen 3 dagen zijn de foto’s bewerkt en al naar jou opgestuurd. 

HALVE DAG
FOTOSHOOT
AANGELEVERD IN 3 DAGEN
PROFESSIONELE NABEWERKING
€ 399,- excl. BTW

Vragen &
Antwoorden

Afhankelijk waar de foto’s voor bedoeld zijn leveren wij ze aan in de beste resolutie voor print en/of beeldscherm. Dit gaat meestal via een download bestand via de mail. In overleg kunnen deze foto’s ook fysiek of via een USB-stick worden aangeleverd.

De meeste foto’s worden binnen 5 werkdagen al aangeleverd. Dit kan afhankelijk van de opdracht altijd afwijken. Uiteraard overleggen we van te voren wanneer dit het geval is en zullen we altijd werken naar de aangegeven deadline. 

De gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer één dag. Ook dit kan afhankelijk van de opdracht korter of langer zijn. Dit wordt natuurlijk van te voren allemaal besproken. 

Gezien de huidige situatie hebben wij ons aan een aantal maatregelen te houden. Zo zijn wij altijd voorzien van mondkapjes en desinfectieflesjes. Ook zullen wij bij gezondheidsklachten zo vroeg mogelijk contact opnemen om de shoot te verplaatsen. 

Wij verwachten ook dat onze klanten en locaties het aantal aanwezige mensen zullen beperken en bij gezondheidsklachten contact met ons opnemen. Dit kan via 06-53873350 of info@guidooow.nl.

Wanneer je na het aanleveren van foto’s achteraf nog een aanpassing wilt hebben kan het zijn dat wij, afhankelijk van wat er moet gebeuren, het normale uurtarief voor nabewerking door factureren. Dit zal echter nooit zonder overleg gebeuren.

Vaak komen klanten, medewerkers en wellicht andere logo’s op de foto’s te staan. Wij laten iedereen die op de foto’s komen een quitclaim tekenen. Daarnaast worden alle foto’s grondig geïnspecteerd op gevoelige informatie. Dit wordt, in dat geval, altijd in overleg verwijderd. Wij zullen zelf dan ook nooit zonder toestemming foto’s posten en/of delen met persoonsgegevens, gevoelige informatie of mensen.

BEL

06-53873350

WAAR

Door heel Nederland

KVK: 73127515 BTW: NL00237456B37 WWW.GUIDOOOW.NL : AUTEURSRECHT GUIDOOOW MEDIA : ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING.