Menu Sluiten

Lockdown webshop

Door de lockdown heenkomen met een webshop. Wij helpen je er bij!

ONZE MISSIE

Op 14 december 2020 kondigde de minister-president een harde lockdown aan. Dit heeft voor veel ondernemers een enorme impact. Veel deuren moeten tot 16 januari worden gesloten en bepaalde werkzaamheden kunnen en mogen niet doorgaan. Voor zowel eigenaren als werknemers kan dit grote persoonlijke, financiële en zakelijke gevolgen hebben.

Op dit soort momenten is het belangrijk dat we samen elkaar blijven helpen en blijven kijken naar oplossingen.

Om de ondernemers toch een handje te kunnen helpen, bieden wij voor een zeer gereduceerde prijs een website en/of webshop aan. Voor €199,- nemen wij de basis van een website uit handen en voor €249,- doen wij dit met een webshop. Geen onverwachtse kosten of contracten, maar een goede webshop voor een eenmalig bedrag die ondernemers en ZZP’ers door deze tijd heen kunnen helpen.

Zo kunnen ondernemers toch nog zonder hoge kosten producten en diensten verkopen in deze bizarre en onzekere tijden.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen, advies en hulp.

DE webshop

De webshop bestaat uit een aantal elementen die bij het bedrag zijn inbegrepen.

Producten

Wij plaatsen tot 10 producten en rekenen een klein bedrag voor meer producten.

Voorwaarden

Wij geven standaard de leverings-voorwaarden en algemene voorwaarden mee.

Pagina's

We leveren standaard een home-pagina een webshop-pagina en contact-pagina.

Snel online

Wij zorgen dat je website of webshop binnen 48 tot 72 uur online staat. zondagen meegerekend!

EEN WEBSITE LATEN MAKEN

Wil jij graag door ons een website laten maken? Je hoeft (bijna) niks te doen. Zodra we elkaar gesproken hebben gaan wij direct aan de slag met jouw website. Hier hebben wij een aantal dingen voor nodig. Uiteraard begeleiden we je er volledig doorheen.

Om een afspraak voor een website te maken kun je vrijblijvend bellen naar 06-53873350 of mailen naar info@guidooow.nl

Ook kun je ervoor kiezen het onderstaande formulier in te vullen.

Niet verplicht, wel handig!
Vragen, opmerkingen of wil je gewoon je verhaal kwijt? Vul het hier in!

Wat wij nodig hebben

Wij nemen zoveel mogelijk voor je uit handen. Alleen een aantal dingen hebben wij toch echt van je nodig!

Domein en/of hosting

Om een website te kunnen bouwen hebben wij toegang nodig tot jouw domeinnaam. Heb je deze nog niet? Geen zorgen, wij regelen dat die geregistreerd wordt en online komt.

Close-up of moving shot with person typing on the computer keyboard. Freelancer working, writing emails, using internet sitting in front of computer in professional company workspace

Teksten en foto's

Welke producten wil je verkopen? Of welke diensten bied je aan? Wij horen het graag van je en voegen alles toe, precies zoals jij het wilt. Zodra jij de foto's en teksten heb aangeleverd passen wij die toe. Vind je het lastig om teksten te schrijven? Neem gerust contact op en wij helpen je daarbij.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom hebben wij er hier al een aantal voor je beantwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Twijfel niet en neem contact op!

Nee. Voor de basis website of webshop vragen wij het eenmalige bedrag, exclusief BTW. Wij rekenen nooit zomaar extra kosten zonder dit vooraf met jou te hebben besproken.

Uiteraard. Wij bespreken vooraf altijd de wensen. Indien er extra kosten bij komen kijken overleggen we dit altijd eerst. 

Zeker weten! Afhankelijk wat er gefotografeerd moet worden rekenen wij een (gereduceerd) bedrag. 

Uiteraard werken wij altijd onder de huidige maatregelen van het RIVM.

Ja! Vooraf nemen we alles met je door om een passende oplossing te vinden. 

Je website blijft gewoon functioneel. Je kunt er altijd voor kiezen om samen met ons te kijken naar nieuwe of andere mogelijkheden.

Zeker! Wij hebben professionele marketingspecialisten in ons team die samen met jou kunnen kijken naar hoe we jouw website nog meer onder de aandacht brengen.

Nee. Zoals we al in onze missie aangeven is het belangrijk dat we elkaar in deze tijd helpen. Voor ons zijn dit soort projecten ook weer helpende werkzaamheden.

We zijn en blijven dan ook volledig transparant in wat wij aanbieden. 

De website die wij maken is eenmalig voor dit bedrag. Mits er geen andere wensen zijn komen er geen andere kosten, contracten, of andere onvoorziene dingen bij kijken.

Algemene voorwaarden LOCKDOWN-WEBSITE

De basis

 1. De actie is geldig tot 19 januari 2021, 23:59.
 2. De einddatum geldt voor het aanvragen van een website. De website en/of betaling kan dus later geregeld worden. Met een maximum van 30 dagen en de vaste betaaltermijn.
 3. De actie is geldig voor alle ondernemingen tot en met het MKB. Inclusief ZZP’ers, start-ups en freelancers.

De website

 1. De basiswebsite/shop bestaat uit:
  1. Een homepagina
  2. Een dienstenpagina/webshop pagina (tot 10 producten)
  3. Een contactpagina
 2. De opdrachtnemer (Guidooow Media) dient de website naar goede behoren te bouwen.
 3. De opdrachtnemer (Guidooow Media) dient de website responsive te maken voor Desktop, mobiel en tablet.
 4. De opdrachtgever / afnemer van de website dient zelf (correcte) teksten en foto’s en/of producten met tekst en prijs aan te leveren.
 5. De opdrachtgever / afnemer dient zelf voorzien te zijn van een domein. Wanneer deze nog niet gekoppeld is, is dat geen probleem.
 6. Indien een opdrachtgever / afnemer van de website, andere en/of extra wensen heeft voor de website worden de kosten hiervan voor het schriftelijk akkoord besproken.
 7. De opdrachtnemer (Guidooow Media) dient na het ontvangen van alle bovengenoemde benodigdheden binnen 72 uur de website aan te leveren (zondagen en feestdagen inbegrepen) mits de opdrachtgever / afnemer van de website voldoende betrokken is en geen andere wensen heeft aangegeven.
 8. De opdrachtnemer (Guidooow Media) dient de website in te vullen naar huisstijl van de opdrachtgever / afnemer van de website op voorwaarden dat deze tijdig en duidelijk worden aangeleverd.
 9. De opdrachtnemer (Guidooow Media) plaatst altijd een ‘Mark’ onderin de website. Verder worden er geen logo’s en/of reclames geplaatst vanuit Guidooow Media.
 10. Na het voldaan hebben van de volledige betaling is de opdrachtgever / afnemer van de website, rechtmatige eigenaar van de website.

 

Financieel

 1. De opdrachtnemer (Guidooow Media) factureert na het aanleveren van een basis website een bedrag van €199,- excl. BTW en na het aanleveren van een basis webshop een bedrag van €249,- excl. BTW
 2. De opdrachtgever / afnemer van de website dient de factuur binnen 14 dagen te betalen.
 3. De opdrachtnemer (Guidooow Media) dient transparant te zijn met betrekking tot de kosten en werkzaamheden.
 4. De opdrachtnemer (Guidooow Media) rekent geen commissies over de diensten en/of producten die zijn verkocht via de website. Het bedrag gaat 100% naar de ondernemer, met uitzondering van kosten die worden gerekend via IDEAL, PAYPAL, MASTERCARD of andere betaalopties die geïnstalleerd (moeten) worden.

 

Veiligheid en AVG

 1. De opdrachtnemer (Guidooow Media) heeft voor sommige instellingen toegang nodig tot het desbetreffende account.
 2. De opdrachtnemer (Guidooow Media) zal nooit inloggegevens en/of persoonlijke en/of gevoelige informatie delen met derden.
 3. De opdrachtnemer (Guidooow Media) is verplicht niet nalatig te zijn naar het beheren en opslaan van inloggegevens en/of persoonlijke en/of gevoelige informatie, en deze dus beveiligd op te slaan.
 4. Wanneer de opdrachtgever / afnemer er voor kiest niet verder te werken met de opdrachtnemer (Guidooow Media) worden de bestanden met inloggegevens en/of persoonlijke gegevens en/of gevoelige informatie vernietigd.

 

Vragen of opmerkingen over de algemene voorwaarden van deze actie? Neem contact op via info@guidooow.nl