Menu Sluiten

WEBSITE & SOCIAL MEDIA

ONLINE OPVALLEN

Een hele belangrijke tak is het online opvallen. Zorg dat al je materiaal bij je (toekomstige) klanten komt via je website en social media.

Je website en socials zijn misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Dit is vaak je eerste klantencontact. Dit is de eerste stap om nieuwe en potentiele klanten naar jouw bedrijf te krijgen. Een website of webshop kan tegenwoordig veel makkelijker gemaakt worden dan vroeger. Samenhangend met je social media kan je een veel groter bereik krijgen en veel meer klanten binnenhalen. Wij bouwen websites, zetten deze op en top op Google en zorgen dat je opvalt. Daarnaast verbinden we je website op de beste manier met je social media zodat geen enkele potentiele klant jouw dienst of product misloopt.

Wil jij een goede, werkende en vindbare website? Samen met jou gaan we om de tafel zitten en maken wij een plan om een website te bouwen in jouw huisstijl. Binnen één week kan, afhankelijk van de wensen, de website al online zijn. Daarna zorgen wij dat je ‘Google mijn bedrijf’ volledig is ingevuld en optimaliseren we je SEO (Search engine optimalisation). 

Omdat wij allemaal blijven ontwikkelen, innoveren en veranderen, kunnen wij ook het onderhoud regelen. Nieuwe producten, nieuwe diensten en nieuw personeel moet allemaal zo goed en snel mogelijk worden toegevoegd. Wij zorgen dat dit allemaal spoedig en zorgvuldig gebeurd. 

Je social media is een hele belangrijke tak in het binnen halen van nieuwe klanten. Daarnaast is social media ook een heel mooi platform om huidige klanten te informeren over wat er op dit moment gebeurd binnen jouw bedrijf. 

Wij richten de juiste socials in op de uitstraling van jouw bedrijf. Dit kan van LinkedIn tot Instagram tot Pinterest zijn. De content die we maken is 100% in jouw huisstijl en creëert herkenbaarheid. Wij springen van dag tot dag in op actuele situaties in het nieuws en binnen jouw bedrijf. Samenhangend met de website, die wij vaak in het beheer hebben, creëeren we een mega bereik voor jouw bedrijf. 

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in het professioneel uitbesteden van je Social media of het laten ontwikkelen van je website? Neem direct contact op!

Social media
pakket BASIS

Vertel jouw verhaal via social media en vergroot je bereik.

vanaf €299,- per maand

ADVERTENTIE
INRICHTEN
CONTENT PLANNING
MAANDELIJKSE ANALYSE
2 POSTS PER WEEK

Social media
pakket pro

Duik in op jouw verhaal met social media en vergroot je bereik met passende content en advertenties.

vanaf €599,- per maand

FOTO &
VIDEOGRAAF
CONTENT PLANNING
MAANDELIJKSE ANALYSE
5 POSTS PER WEEK
ADVERTENTIE
INRICHTEN
€20,- ADVERTENTIE
TEGOED

Neem contact op voor alle mogelijkheden

BEL

06-53873350

WAAR

Door heel Nederland

KVK: 73127515 BTW: NL00237456B37 WWW.GUIDOOOW.NL : AUTEURSRECHT GUIDOOOW MEDIA : ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING.